|
سوپروایزرهای بیمارستان |
|||
|
نام و نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
سمت |
|
|
طاهره پورطالمی |
فوق لیسانس |
سوپروایزر آموزشی |
|
|
محبوبه مهری |
فوق لیسانس |
سوپروایزر آموزش سلامت |
|
|
ائمه اسکندری |
لیسانس |
سوپروایزربالینی |
|
|
زهرا چطری |
لیسانس |
سوپروایزربالینی |
|
|
کیهان پورسعید |
فوق لیسانس |
سوپروایزرکنترل عفونت |
|
|
کامله مقدم |
فوق لیسانس |
سوپروایزر در گردش |
|
|
|
|
|
|
|
طهمورث خنار صنمی |
لیسانس |
سوپروایزر در گردش |
|
|
سیده نرگس همتی |
لیسانس |
سوپروایزر در گردش |
|
|
شیرین حسن نیا |
لیسانس |
سوپروایزر در گردش |
|
|
فرزانه هادی پور |
لیسانس |
سوپروایزر درگردش |
|
|
پرستار کنترل عفونت |
| نام و نام خانوادگی : کیهان پورسعید
مدرک تحصیلی : فوق لیسانس رشته تحصیلی : کارشناسی ارشد پرستاری |
|
وظایف پرستار کنترل عفونت |
| 1-حضور به موقع در دفتر پرستاری. |
| 2-تحویل اصولی موارد بهداشتی بیمارستان از سوپروایزر شیفت قبل. |
| 3-راند بخش ها بر طبق اولویت و برنامه ریزی قبلی. |
| 4-نظارت بر عملکرد پرسنل با توجه به چک لیست کنترل عفونت. |
| 5-بررسی نواقص و کمبودها و رفع و گزارش به موقع. |
| 6-آموزش و هدایت کارکنان در جهت ارتقای کیفیت بهداشتی. |
| 7-نظارت بر کیفیت طبخ و نحوه توزیع غذا. |
| 8-نظارت بر چگونگی بهداشت آشپزخانه و غذا. |
| 9-کنترل و نظارت بر بهداشت محیط بیمارستان. |
| 10-کنترل و نظارت بر بهداشت فردی بیماران. |
| 11-کنترل و نظارت بر بهداشت فردی پرسنل. |
| 12-مداخله و حضور به موقع در هنگام بروز وقایع بهداشتی. |
| 13-گزارش صحیح و به موقع وقایع بهداشتی. |
| 14-کنترل و نظارت بر رعایت مسایل کنترل عفونت. |
| 15-شرکت و حضور به موقع و فعال د رجلسات مختلف. |
| 16-نظارت و هماهنگی در اجرای طرح تکریم ارباب رجوع. |
| 17-شرکت در برنامه های آموزشی. |
| 18-همکاری با سوپروایزر آموزشی. |
| 19-داشتن برنامه ریزی مدون ماهیانه. |
| 20-برگزاری کلاسهای آموزشی مدون برای پرسنل. |
| 21-پیگیری دستورالعمل های پیشگیری و کنترل عفونت. |
| 22-تشکیل پرونده های بهداشتی برای پرسنل جدید. |
| 23-کنترل کارت سلامت پرسنل آشپزخانه |
|
نیروی انسانی متخصص
|